avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectare hotarare judecatoreasca

Buna ziua.
Am castigat un litigiu de munca printr-o hotarare judecatoreasca, urmand ca fostii angajatori sa imi restituie salariile restante.Au trecut 3 samptamani si nu am primit nici un telefon, nici un raspuns din partea angajatorilor.Ma astept din partea lor sa nu respecte hotararea
.Ce pot face in acest caz?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 17 Noiembrie 2013
va multumesc frumos!
cum pun in executare silita o hotarare judecatoreasca? adica pt o suma de recupetrat de 2100 lei, cat trebuie sa dau la executor? va multumesc!
Pentru punerea in executare va puteti adresa executorului judecatoresc.

Onorariul executor : Pentru creantele in valoare de peste 1.000 lei, dar pana la 50.000 lei inclusiv, onorariul minim este de 75 lei plus un procent de 2% din suma care depaseste 1.000 lei din valoarea creantei ce face obiectul executarii silite. Onorariul maxim ce poate fi practicat este de 10% din suma reprezentand valoarea creantei ce face obiectul executarii silite.
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca marianapirvu marianapirvu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu sugestii. Am avut proces cu o societate deoarece nu mi-a dat salariile aferente a 3luni si concediul de odihna pe 2ani. Am ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hot. judecatoreasca definitiva- litigiu de munca cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Am castigat un litigiu de munca cu angajatorul si am hotarare judecatoreasca definitiva.Trebuie sa-mi plateasca o suma de bani si cheltuieli de ... (vezi toată discuția)