avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanta banca, refuz reesalonare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanta banca, refuz reesalonare

In urma cu patru ani am facut un credit nevoi pers an chf.Pana in toamna anului trecut am reusit sa merg cu ratele ok. Din decembrie am anuntat banca ca veniturile diminuate ale familiei mele nu mai suporta aceata rata, in consecinta am prezentat bancii actele care dovedeau nivelul meu de indatorare catre alte institutii si cele prin care dovedesc diminuarea veniturilor. Drept urmare am solicitat bancii o reesalonare sau o solutie pentru diminuarea ratei lunare, evident ca refuzul a fost categoric si fara explicatie. In continuare eu platesc rata dar in masura posibilui ex rata normala este 170 chf iar eu reusesc cu greu sa platesc 130 chf. Problema este ca in timp diferenta dintre cat pot eu plati si rata normala se aduna la datorii. In aceasta situatie cu toporul bancii deasupra si fara posibilitati financiare pentru angajarea unui aparator ce pot face sau ce solutie imi dati? Ce imi va face banca ? Va multumeste un roman umilit in tara lui.
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
ContSters293905, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Nu ati incercat sa refinantati acest credit in alta moneda?
De ce valoare e creditul ramas ? Aveti bunuri in proprietate ?
am incercat la toate bancile. veniturile totale pe familie sant de cca 1600 ron, iar totalul datoriilor de cca1100 ron, aici vorbind sii de datoria fata de banca. valoarea initiala a creditului este de aprox.12000 chf, iar eu mai am de platit cam 9000 chf. singura proprietate pe care o detin inpreuna cu sotia mea ea in calitate de titular iar eu cotitular este un apartament cumparat cu un credit ipotecar inca neachitat.

[ editat de moderator- va rog, nu mai scrieti cu majuscule ]
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
Sunteti intr-o situatie tare proasta, se poate ajunge la executarea silita a apartamentului ala cumparat cu credit ipotecar.

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot face fata financiar unei rate imense la banca. AAnalyaa AAnalyaa Am un credit imobiliar ipotecar cu o rata lunara de 460 CHf pe care nu o mai pot plati. In cazul in care ma vor executa silit,apartamentul va fi scos la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni alissab alissab Buna ziua ! In iunie 2007 am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 35 ani,ipotecand apartamentul pe care l-am cumparat.Am luat 65450 CHF, avand ... (vezi toată discuția)