avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rabla 2013
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rabla 2013

sunt obligati colectorii de masini de la programul rabla sa achite contravaloarea masinii predata la fier vechi ?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:24, 20 Iunie 2013
Conform legislatiei da. Dar nu se specifica ce suma, asa ca va pot plati 0,01 lei/kg adica cca. 5 lei pt o masina. Oricum trebuie sa intocmesca si sa va dea o Adeverinta de Primire si Plata (APP) cu suma respectiva. Daca nu v-au dat APP sunt in culpa. Ii puteti reclama la AFM ca nu au respectat prevederile Programului Rabla iar la urmatoarele "editii" nu vor mai fi primiti
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2013
Komkao Consulting, Consultant protectia mediului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret de achizitie pentru deseuri feroase stelach stelach Buna ziua, care este pretul folosit de o firma de colectare a deseurilor de fier vechi, pentru colectarile primite gratuit. Am gasit ca se face la valorea ... (vezi toată discuția)
Rabla 2013 anelecavon anelecavon Bună ziua, Vă rog frumos să-mi răspudeţi la două întrebări: 1. Dacă tichetul pentru programul rabla 2013 este transmisibil ?, 2. Dacă ... (vezi toată discuția)
Impozit venit/declaratie unica IordacheClaudiaElena IordacheClaudiaElena Am predat o masina veche la Remat, prin programul rabla. Pe langa suma modica primita de la Remat pe fierul vechi, am primit o suma (in vouchere) de la buget ... (vezi toată discuția)