in perioada 2010- oct 2012 am fost in cic.In necunostinta de cauza am semnat un contract de mandat cu o firma de asigurari in 13.04.2013.Desi am facut asigurari,am avut venit doar in cateva luni si deci eu am incasat aproximativ 80 lei acum trebuie sa restitui indemnizatia din momentul cand am incheiat contractul cu firma de asigurari184000.Ma intreb daca exista ceva solutii sa nu restitui toata suma ci doar pe lunile in care am avut venit sau in alta ordine daca acum mai pot solicita retroactiv stimulentul de insertie
Daca partea adversa solicita cheltuieli de judecata , iar dvs pierdeti litigiu , atunci veti fi obligata la plata cheltuielilor de judecata.
Acestea nu au un cuantum fix.
avand in vedere ca dvs. detineti cunostinte legale referitor la ceea ce am descris eu pana acum ce anume ma sfatuiti sa fac?exista dupa parerea dvs sanse de a plati doar pe lunile in care am avut venit sau ma resmnez cu decizia aceasta?ce ati sfatui daca ati avea un client cu aceasta situatie?VA MULTUMESC ANTICIPAT PT RASUNS
In opinia mea, exista sanse sa platiti numai pentru lunile in care ati realizat acele sume. Recitind adresa primita de dvs, asa cum a specificat si colegul nostru @ tudorvaleriu , trebuia sa se constituie debite numai pentru lunile in care ati realizat acele debite.
Eu am o vorba, incercarea moarte n-are. Prin urmare, puteti contesta in instanta decizia respectiva.
am sunat la agentia nationala si dansii au avut disponibilitatea de a lua legatura cu agentia judeteana si se pare ca vor face alte decizii numai pe lunile cu venituri.Va voi tine la curent pt ca poate cineva va folosi acest lucru
P.S.acum ma gandeam ca daca ai dadeam in judecata era mai bine ca ceream daune in contul erorii de 100 milX-(