avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declaratii cerute de institutii ale statului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declaratii cerute de institutii ale statului

Buna ziua,

As dori sa cer o lamurire sau solutie in ce priveste declaratiile lunare, trimestriale si anuale care ni se cer de la Institutul National de Statistica si mai nou sondaje de la BNR - raportari RAPDIR, acestea din urma au inceput de curand dar le-au facut trimestriale. Sunt mult prea multe statistici care se fac fara nici un rost sau folos, cred ca depun 5 -6 raportari pe luna - EXISTA VREO MODALITATE sau vreo cerere sau vreo solutie de a scapa macar de o parte din ele??? Ceea ce se intampla devine de-a dreptul hartuire!!!!!!!! Astept macar o sugestie, va multumesc.

Alte discuții în legătură

Un ajutor pentru un incepator matey matey Daca este posibil a primi un raspuns la chestiunea - ce raportari trebuie sa faca Biroul Resurse Umane la Institutul National de Statistica, in afara de ... (vezi toată discuția)
Inf-u paci! emanuelbena emanuelbena Acum 3 ani de zile am facut un imprut la un INF , Icredit mai pe scurt , am avut o intarziere de plata de 67 de zile deci cu 30 de zile mai mult decat prevedea ... (vezi toată discuția)
Raportari statistice bogdan.i bogdan.i Buna ziua, Contabila de la firma noastra se tot plange ca cei de la statistica ii paseaza tot felul de sarcini(in afara de intrastat). Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)