avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interogatoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interogatoriu

Buna ziua! Am introdus o actiune in instanta. Desi nu s-a dat termen de judecata in loc de citatie a fost s-a emisa o adresa de comunicare prin care mi se solicita depunerea interogatoriului. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 15:27, 18 Iunie 2013
Sa-l redactati si sa-l depuneti la dosar cat mai repede altfel riscati, conform noii proceduri civile, sa vi se respinga actiunea de pe scaun , fara a fi acordat termenul de judecata.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere propunere interogatoriu aidu aidu Instanta mi-a pus in vedere sa depun interogatoriu in 5 zile de la sedinta, pentru a fi comunicat intimatei (persoana juridica) sa raspunda la urmatorul ... (vezi toată discuția)
Divort alexa3 alexa3 am depus dosarul pt divort de comun acord, am avut termen de judecata, dar nu ne-am prezentat. din pacate relatia tot nu merge. intrebarea mea este ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresã trimisã de judecãtorie fãrã cererea de chemare în judecatã ºi fãrã înscrisuri Spider2077 Spider2077 Am o mare dilema imi este foarte greu sa inteleg acest comunicat de la judecatorie care a a mai venit insotit de o comunicare adresa, care sunt din partea ... (vezi toată discuția)