avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie intre un cetatean roman si o basarabeanca
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie intre un cetatean roman si o basarabeanca

Buna ziua! Sant cetatiana al Republicii Moldova, an prezent ma aflu an Italia. De 3 ani traesc cu roman si am hotarat sa ne casatorim si sa ne mutam cu taraiul an Romania, cununia civila vrem sa o facem an Romania.Spuneti_mi va-rog, ce acte a-mi trebuiesc, daca cu permisul de sedere italian a-s putea veni liber an Romania pentru cununie , din prima casatorie am 2 copii minori, cum a-s putea si ce acte a-mi trebuiesc pentru ai lua cu mine. Meri anticipat!
Cel mai recent răspuns: Puia Costel , utilizator 16:38, 30 Septembrie 2024
Poate o persoana romana sa se căsătorească cu o fată din Republica Moldova. Ei lucrează în Italia iar fata este sărită din viză ce documente le trebuie.????
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
Puia Costel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean roman Taisia87 Taisia87 Buna ziua!Sant cetateanca a Republicii Moldova.Iubituk meu este cetatean roman cu permis de sedere in Republica Elena.Locuieste acolo de mai bine de 7 ani ... (vezi toată discuția)
Acte căsătorie la ambasadă Mario22222 Mario22222 Ce acte sint necesare pentru casatorie la ambasada atat pentru mine cat si pentru sotia mea care este de cetatenie eritreana si avem o fetita impreuna, care ... (vezi toată discuția)
Acte pentru casatorie nikujj nikujj salut ma numesc ion am si eu o intrebare vreau sa ma casatoresc cu o rominca,de ce acte am nevoe eu fiind cetatean a republicii Moldova? si de ce acte are ... (vezi toată discuția)