avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cabinet medical
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cabinet medical

Buan ziua. Cine ma poate ve rog ...
Se infiinteaza un cabinte medical care la inceput cumpara lista de pacienti de la alt cabinet. Costa mult. Se fac inregistrari in registru incasari plati si nu stiu daca aceasta suma este deductibila integral sau e deductibila esalonat pe 2-3 ani amortizandu-se, considerandu-se amortizarea deductibila???
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 15:49, 19 Iunie 2013
Apreciez ca nu este legala " cumpararea listei de pacienti". Optiunea de a-si alege medicul de familie este un drept personal al "pacientului".
si daca persoanele sunt de acord totusi nu am primit raspuns la intrebarea mea.
Intrebarea era daca e deductibil integral sau esalonat. Probabil se cumpara doar pacientii care sunt de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pacienti cumparati flori54 flori54 BUNA ZIUA!Medicul meu de familie a iesit la pensie iar eu am trecut, firesc,la un alt medic. Dupa 2luni mi s-a spus ca eu nu sunt inscrisa acolo unde am semnat ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile de functionare,intretinere si reparatii,casco,asigurari, autoturism pfa eustinaionescu eustinaionescu Sunt PFA medic, autoturismul cu care ma deplasez la cabinet si pacienti , cum inregistrez cheltuielile de reparatii, asigurari, carburant daca este cumparat si ... (vezi toată discuția)
Deducere preluare praxis ContSters73136 ContSters73136 Va rog sa-mi comunicati cum pot deduce cumpararea praxisului de medicina de familie (lista de capitatie si patrimoniul de afectatiune profesionala)? La data ... (vezi toată discuția)