avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Sfaturi - cine a mai participat la negociere?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Sfaturi - cine a mai participat la negociere?

Am nevoie de un sfat in legatura cu procedura de negociere.

O sa am una in curand. Suntem conformi pe calificare, am trecut si de testele produsului, vom fi invitati la negociere.

E prima procedura de acest fel si nu stiu la ce sa ma astept. A mai participat cineva la asa ceva?

Criteriul de atribuire: pretul cel mai scazut.

Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 12:47, 1 Iulie 2013
V-as ruga sa ne tineti la curent cu desfasurarea procedurii.
Suntem inca la faza de evaluare a conformitatii la calificare. Asteptam invitatia la negociere, daca este cazul. Dar va voi tine la curent,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular de oferta soazig soazig Licitatie deschisa, cumparare / furnizare, criteriu de atribuire: pretul cel mai scazut. In formularul de oferta, sunt evocate urmatoarele: \\"Intelegem ... (vezi toată discuția)
Motiv respingere de catre anrmap a invitatie de participare pentru procedura de cerere de oferta - pachet produse lactate andianamo andianamo Ne-a fost respinsa invitatia de participare pentru procedura de cerere de oferte -produse lactate pe motivul ca la criteriile de evaluare pe langa pretul ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica in seap Grigore Carmen Grigore Carmen Ce se intampla daca, in cazul unei licitatii electronice in SEAP, doua firme oferteaza acelasi pret ca fiind cel mai scazut? Care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)