avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie electronica in SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie electronica in SEAP

Ce se intampla daca, in cazul unei licitatii electronice in SEAP, doua firme oferteaza acelasi pret ca fiind cel mai scazut? Care sunt pasii care trebuie urmati in continuare? O noua licitatie electronica?
Cel mai recent răspuns: Grigore Carmen , utilizator 14:33, 19 August 2009
Art. 93. - (1) Autoritatea contractantă are obligaţia de a finaliza procedura de atribuire prin încheierea contractului de achiziţie publică sau a acordului-cadru.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin.(1), autoritatea contractantă are dreptul de a finaliza procedura de atribuire prin anularea acesteia, dar numai în circumstanţele prevăzute la art. 209 din ordonanţa de urgenţă.
Art. 94. - (1) Compartimentul intern specializat prevăzut la art. 3 alin. (1) are obligaţia de a comunica tuturor candidaţilor/ofertanţilor rezultatul aplicării procedurii, conform prevederilor art. 206 – 208 din ordonanţa de urgenţă.
(2) Comunicarea către ofertantul/ofertanţii declaraţi câştigători trebuie să conţină şi invitaţia pentru semnarea contractului sau, după caz, a acordului-cadru.

(3) Data stabilită în invitaţia prevăzută la alin. (2) nu poate fi anterioară datei de împlinire a termenului prevăzut la art. 205 din ordonanţa de urgenţă.
B-)
Gasiti toate detaliile la linkul urmator:
[ link extern ]
Asta inseamna ca pot fi declarati castigatori ambii ofertanti si vor executa contractul impreuna (fiecare jumatate din contract)
Nu pot fi invitate ambele firme la sediul autoritatii contractante pentru a face o reofertare a pretului?
Nu sunt de acord cu opinia lansata de catre antevorbitor, ca vor fi declarati castigatori ambii ofertanti.
Anulati procedura si reluati-o.
Sunt de acord cu dumneavoastra, dar in ce temei se poate anula licitatia, pentru ca nu se incadreaza in niciunul din cazurile prevazute de lege? Va multumesc...
...pretul cel mai scazut este singurul criteriu de atribuire/? ce se mai prevede in Anuntul de Participare ...

in niciun caz pot fi declarati castigatori amandoi...

Alte discuții în legătură

Licitatie electronica-ce se intampla dupa 1-a runda? simonia80 simonia80 Buna ziua.Am o intrebare la care nu reusesc sa gasesc nici un raspuns in lege.Dupa prima runda de licitatie electronica,cel ce are pretul cel mai scazut ... (vezi toată discuția)
Oferte financiare egale Lizzette Lizzette Buna ziua, In cazul in care la o procedura de atribuire a unui contract avand criteriul de atribuire \"pretul cel mai scazut\" exista doua oferte cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Oferte egale on-line maria_5 maria_5 Va rugam sa ne precizati cum procedăm in cazul in care doua sau mai multe oferte clasate pe primul loc au preţuri egale urmare a ofertarii online la o ... (vezi toată discuția)