avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... POS CCE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

POS CCE

Unde pot gasi Instructiunea AM POSCCE 233316/29.10.2012 privind calcularea contravalorii in lei a platilor efectuate in valuta?
Doresc sa aflu daca urmatoarea fraza " In vederea asigurarii unui tratament contabil unitar, prin curs de schimb de ladata efectuarii operatiunii se intelege cursul de schimb al pietei valutare, comunicat de BNR, din ultima zi bancara anterioara operatiunii".
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:04, 20 Iunie 2013
Instructiunea trebuia sa va fie transmisa de catre organismul intermediar. Daca nu au facut acest lucru, va puteti adresa AM POSCCE sau ADR de care apartineti.
Referitoe la fraza de care spuneti, nu este clar ce anume doriti sa aflati, fraza in sine este cat se poate de clara.
Doresc sa aflu daca fraza de mai sus se regaseste in Instructiunea respectiva.
Ati incercat la acesta adresa?
"AM POS CCE pune la dispoziţia beneficiarilor programului adresa de e-mail dedicată : proiecte_poscce@minind.ro, unde pot fi adresate întrebările cu privire la proiectele aflate în implementare."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturilor in euro. niko 94 niko 94 Administratorul vrea sa plateasca facturile primite de la furnizorii din Romania in euro, facturile primite sunt in lei. Se poate plati in euro daca facturile ... (vezi toată discuția)
Traducere contract vanzare-cumparare plus conversie a monedei andreirez andreirez Buna ziua. Doresc sa traduc un document de vanzare-cumparare al unui apartament din Romana in Italiana si trebuie facuta totodata si conversia din RON in EUR ... (vezi toată discuția)
Tva-ul nedeductibil, cheltuiala eligibila sau neeligibila? SC HYGIA CONSULT SRL SC HYGIA CONSULT SRL In ceea ce priveste Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, in calitate de Autoritate de Management, la momentul publicarii spre consultare a ... (vezi toată discuția)