avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Colaborator cu organele de politie, e voie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Colaborator cu organele de politie, e voie?

buna ziua va rog sa ma lamurirti daca e legal asa ceva o femeie in arasul nostru imprumuta bani cu camata .si vinde produse din carne ea neavind magazin si produse expirate dar eu am scris o petitie la seful politiei romane si sa anuntat comandatul de la noi din judet dar nu am mers sa-i zic nimic ca nu stiu daca e bine ca dna camatareasa stiu ca colaboreaza cu toate organele si mai mult zice ca are si legitimatie si salar e voie asa ceva?adica sifonara cu acte ?
Cel mai recent răspuns: aleale88 , utilizator 01:27, 20 Iunie 2013
daca vreti sa sesizati organele abilitate ale statului, mergeti la sectia de politie cea mai aproape de dumneavoastra si depuneti un denunt , sau daca ati fost dumneavoastra victima a unei posibile infractiuni,depuneti plangere.bineinteles ca daca nu indicati ceva mijloace de proba prin care politistii sa verifice , cel mai probabil plangerea va ramane fara niciun efect.restul sunt povesti
eu nu asta am intrebat ce am de facut ,asta stiu dar la cine sa merg ?ca sunt ei de ei am intrebat daca e legal sa fi sifonar cu acte in regula si daca ar fi sa fie i da voie sa politia la aceasta persoana sa comita ilegalitati ?si mai ziceti sa ma duc la sectie cea mai aproape oare ce as rezolva ?nimic am fost si la dga si tot degeaba oare bucurestiu ar interveni?
Nu stiti sigur daca e informator/ are legitimatie/ salariu.. stiti doar ce a raspandit d-na camatareasa prin judet. Chiar daca sa zicem ca ar fi angajat al politiei, asta nu are treaba cu camataria si cu carnea. Vreti sa-o denuntati, mergeti pana la capat. Atentie ca daca femeia e nevinovata si dvs cu rea credinta ati denuntat-o , daca va afla si dansa va poate face plangere pt denunt calomnios.

Poate fi colaborator, dar nu are voie sa comita infractiuni
merg pina la capat dar nu la noi in judet ,si e adevarat ceea ce spun mai multe persoane i.-ar face plingere dar le e frica si da are salar si legitimatie mai are rost sa continui la dga pentru politisti ?oricum daca e angajata lor au scuze de ce vin la ea acasa cica pentru informatii nu nu ca le-ar da dreptul spaga sa o acopere pe ia in curte are frigiderele cu carne expirata numa ivorbesc de tigari fara timbru deci intrebare denuntul pt politie e degeaba da sau nu?ala se poate intoarce impotriva mea ?nu am dat numele lor am scris numai dde ia ca le da spaga unor politisti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna !sotul meu este vânător .in urma cu doua luni a ieșit ... MarianaZaria MarianaZaria Buna !Sotul meu este vânător .In urma cu doua luni a ieșit la vânătoare de răpitori .După ce au terminat vânătoarea la intrare in satul unde s-a dus ... (vezi toată discuția)
Abuz politia comunitara in autobuz ratb mastero mastero Buna ziua, Astazi in drum spre servici, (undeva intr-o comuna din jud. Ilfov), odata ce am urcat intr-un autobuz (linie pre-oraseneasca), un politist ... (vezi toată discuția)
Sa fac plangere sau nu la politie pentru ca mi se cere spaga? gu44779 gu44779 Buna ziua,problema mea suna in felul urmator: Un fost angajat cu functia de inginer ,ma obliga sa-i dau spaga pe o lucrare pe care nici macar nu a facuta,si ... (vezi toată discuția)