avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Criterii ANL
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Criterii ANL

daca viitoarea sotie a fost proprietara a unui apartament si nu mai este, noi doi avand un copil, mai avem dreptul de a depune dosar pentru o locuinta ANL? Nu neaparat pentru a o cumpara ci si pentru chirie. Va multumesc...
!
Cel mai recent răspuns: andreiamtcd , utilizator 19:00, 26 Octombrie 2013
Buna. Vad ca nu ai primit nici un raspuns aici, dar totusi vreau sa te intreb daca ai aflat ceva? Tinand cont ca ai postat in iunie ma gandesc ca poate sti ceva.. Si eu am avut o casa pe nume, nu o mai am si sunt interesata daca pot depune actele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
andreiamtcd, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Habitatie viagera incidenta cod panal 292 purice mariana purice mariana as dori sa stiu daca intru in incidenta codului penal art292,daca apartamentul socrilor mei este trecut pe numele sotului si de stapanire de drept asupra ... (vezi toată discuția)
Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)