avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Uzufruct, refuz acte pentru cartea de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Uzufruct, refuz acte pentru cartea de identitate

am si eu o problema cu aceasta clauza de uzufruct ,am cumparat apartamentul in urma cu ceva ani de la parintii mei,am fost sa schimb buletinul si militista de la birou a zis ca trebuie sa vina unul din parinti sa semneze ca este de acord sa locuiesc in apartament ca eu sunt egal cu zero si nu am nici un drept desi sunt proprietar si locuiesc in acel apartament de 30 ani ,mai nou si sotia mea a trecut prin acelas tratament desi la schimbarea buletinului nu a intampinat aceasta problema ,ce pot sa fac sa o contracarez pe militista ca m-am certat rau cu aceasta .X-(
Cel mai recent răspuns: catalinpicea , utilizator 17:49, 4 Iulie 2013
Nu puteti sa solicitati un nou buletin decat atunci cand prezentati toate actele la ghiseu, in original si copie, inclusiv cele din care rezulta ca ati ridicat clauza de uzufruct. Faptul ca lucratorul de la ghiseu va aruncat actele pe jos este caz de sesizat. Comportamentul se pare ca lasa de dorit de aceea sunteti indreptatit sa va adresati superiorului functionarului pentru a-i aduce la cunostinta comportamentul subalternului.
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere catalinmariusmarin catalinmariusmarin Se poate sa inchiriez un apartament in conditiile in care sunt divortat si sotia are parte la acest apartament respectiv parintii mei au clauza de ... (vezi toată discuția)
Intrebare:dreptul la domiciliu?contract vanzare-cumparare ContSters251288 ContSters251288 Buna ziua, am cumparat casa de la parintii mei si am facut un contract de vanzare-cumparare la notar fara nicio clauza. Parintii mei mai locuiesc inca in casa ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu copropietar al apartamentului meruta florentina meruta florentina IN 1993 am platit in rate apartamentul parintilor mei ratele sau oprit din salariul meu timp de 2 ani eu fiind angajata la vremea aceea la intrprinderea ... (vezi toată discuția)