avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor incadrare

O persoana care se ocupa de procedurile de achizitii publice din cadrul unei primarii trebuie sa fie neaparat functionar public? Daca da conform carui act legislativ?
De asemenea, un angajat contractual poate trece de pe o functie pe alta, in cadrul aceleiasi institutii prin transformarea postului, fara examen?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Detasare functionari publici monradnic monradnic Buna seara. Doresc sa imi raspundeti la urmatoarea speta: un functionar public dintr-o institutie este detasat in cadrul aceleiasi institutii pe o functie ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public leutu leutu In cazul in care se vor bloca posturile de functionari publici ma mai pot transfera la o alta institutie?? La Tv se spune ca din ian 2009 se vor bloca aceste ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un post de functionar contractual în functionar public? Cristina Nenciu Cristina Nenciu Buna seara, Sunt angajată intr o institutie publica din august 2017 pe funcție contractuală care este procedeul de transformare al postului în functionar ... (vezi toată discuția)