avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tata somer.Pensia alimentara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tata somer.Pensia alimentara?

Pana acum cateva luni tatal copilului nostru a platit 25% din venituri(minim pe economie) cu titlu de pensie alimentara.De cand a ramas somer nu a mai platit nimic; bunicii sunt pensionari,nu are proprietati sau alte venituri.Ce este de facut???
Citeste urmatoarea speta
[ link extern ]

Ideea este ca daca neplata pensiei nu este cu rea-credinta, nu i se intampla nimic.
Daca cu reusiti sa va intelegeti sa plateasca chiar si o suma mai mica si nu intelege sa contribuie in vreun fel la intretinerea minorului, ii puteti face plangere penala si se va vedea cat e neputinta si cat rea credinta.
MULTUMESC !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatirea pensiei alimentare! smihaicj smihaicj Buna ziua! Platesc pensie alimentara 200 RON lunar fetitei mele in varsta de 5 ani. Am platit pana acum 5 luni dar acum am niste probleme si sunt somer si nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara florinmantescu florinmantescu Buna ziua, Citesc in ziare despre oameni care n-au ce pune pe masa condamnati la inchisoare pentru neplata pensiei alimentare. Din cate inteleg, abandonul ... (vezi toată discuția)
Reaua credinta ralu_2008 ralu_2008 1. in situatia in care parintele obligat la plata pensiei de intretinere nu mai obtine venituri fiscale si nu plateste pensia,[b] POATE [/b]fi acuzat de rea ... (vezi toată discuția)