essteffan a scris:
Buna seara,
Interesanta discutie ati dezvoltat. Sa inteleg ca daca 20 mil de oameni din tara asta ar vota eliberarea lui Becali, inseamna ca ne consideram tot hoti, oameni care isi fac dreptate singuri fara sa exista presiunea legii, sa dam mita in orice directie? Cred ca mai mult de 2 mil de oameni nu ar semna. Mi se pare stupid sa discutam pe o judecata, buna sau mai putin buna, atat timp cat este definitiva, pana la urma, omul a gresit, a pagubit tara si statul cu bani, bani care poate ar fi creat locuri de munca la vremea schimbului de terenuri. Simt ca incepe sa se mai miste dreptate la noi, si acum...vad multi care se razvratesc...:)) Dragilor, mergeti in Rusia sau alte tari comuniste unde se poate face ceea ce vreti voi, intr-o tara civilizata nu este voi de astfel de acte, aprobate de catre "20 mil" de cetateni (asa crede D-l mariustec)
Cine a gresit in cazul schimbului de terenuri cu mapn-ul d-le essteffan?Becali ca a propus o suma de bani in schimbul terenurilor sau statul roman prin reprezentantii lui ca au acceptat acest schimb?aici nu este vb despre razvratire ci despre justitie care in romania inca este cu ochii inchisi...altii care au vandut toata tara nu au facut o zi de puscarie(cu exceptia lui A. Nastase)...ce presupune o afacere?dupa parerea mea de necunoscator o afacere presupune o actiune prin care se urmareste un castig...sau poate gresesc..