avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Taxa pe muzica difuzata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Taxa pe muzica difuzata

Buna ziua
Sunt instructor de fitness si imi desfasor orele intr-o sala inchiriata.
Ce taxe trebuie sa platesc ( daca este obligatoriu ) pentru muzica pe care o folosesc in cadrul antrenAMENTELOR ?
Si ce taxa trebuie platita de patronul care detine sala?
Multumes anticipat!

Alte discuții în legătură

Sala de fitness (aerobic si masaj) Millia Millia Buna ! Intentionez sa deschid o sala de fitness unde voi organiza ore de aerobic , antrenamnete personale si voi oferi si servicii de tratamente corporale si ... (vezi toată discuția)
Cod caen instructor de fitness (aerobic si antrenamente personale) eve25 eve25 Buna ziua, Am nevoie de o lamurire in privinta codului CAEN pe care trebuie sa il declare un instructor de fitness ( PFA care presteaza servicii in cadrul ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru pensie pfa Maria_ Maria_ Buna ziua! Am cateva intrebari, daca ma poate lamuri cineva, va rog frumos. Daca sunt angajata pe perioada nedeterminata la o firma si imi deschid si un PFA ... (vezi toată discuția)