avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vacanta in afara tarii...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vacanta in afara tarii...

Sunt implicat intr-un proces ptr. stabilirea domiciliului minorului,etc. Pot face o cerere undeva,pentru a mi se acorda dreptul de a pleca o saptamana in vacanta,in afara tarii,impreuna cu minorul,chiar daca nu exista o decizie finala a acestui proces?Si ce sanse am sa-mi fie acordat acest ''drept''.
Topicul poate fi inchis,va multumesc pentru raspunsuri si timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minori Strada112 Strada112 Bună seara. Eu și fosta mea prietena avem un băiețel de 4 ani jumătate. De 2 luni nu mai locuim împreună. Băiatul este la ea, îl vizitez zilnic, l-am ... (vezi toată discuția)
Părăsire țara mama cu copil fără acord/informare și limitare la dreptul de vizita Ispas Radu Ispas Radu Buna. Ma confrunt cu următoarea situație. Sunt divorțat cu copil minor de 3ani iar de curând mama copilului a părăsit țara fără a ma anunța in ... (vezi toată discuția)
Revenire cu copil minor in romania florinmantescu florinmantescu Buna ziua, De aproape 10 ani locuiesc in Finlanda impreuna cu sotia. Intre timp avem si un copil de 6 ani. Eu sunt singurul care lucreaza aici, sotia mea ... (vezi toată discuția)