Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 mmarinica	                   

sunt nascut in 1954, 23 mai, am lucrat 20 ani in conditii deosebite, cand am dreptul la pensionare anticipata si daca sunt penalizat(ce procent) (vezi toată discuția)
	                    mmarinica	                   

sunt nascut in 1954, 23 mai, am lucrat 20 ani in conditii deosebite, cand am dreptul la pensionare anticipata si daca sunt penalizat(ce procent) (vezi toată discuția)

chireatudor	                   

Am 33 ani stagiu de cotizare si as dori sa ma pensionez anticipat partial: am dreptul la asa ceva si ce penalizari suport fiid nascuta in 21 ianuarie 1957! (vezi toată discuția)
	                    chireatudor	                   

Am 33 ani stagiu de cotizare si as dori sa ma pensionez anticipat partial: am dreptul la asa ceva si ce penalizari suport fiid nascuta in 21 ianuarie 1957! (vezi toată discuția)

marylin	                   

sunt nascuta in ianuarie 1957,lucrez din 01 septembrie1976-fara intrerupere.si as dori sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat ,sau definitiv
-care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    marylin	                   

sunt nascuta in ianuarie 1957,lucrez din 01 septembrie1976-fara intrerupere.si as dori sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat ,sau definitiv
-care sunt ... (vezi toată discuția)