avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu si contributii la 2 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu si contributii la 2 ore

Un salariat lucreaza cu norma intreaga la o firma, iar la mine lucreaza cu doua ore.Cum calculez salariul pe cele doua ore si contributiile, am intelesc ca nu trebe sa ii mai trec dedeucerea personala
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:58, 24 Iunie 2013
Daca nu este functie de baza la dvs, atunci nu beneficiaza de deducerea personala. Cotele de contributii sunta celeasi ca si pentru un angajat cu norma intreaga.
Pentru un calcul corect accesati site-ul ITM Timis, sectiunea -calcul salariu- (e foarte simplu, va genereaza si un fluturas).
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2013
carmen01011958, moderator
1. Si pe Avocatnet.ro aveti un calculator de salarii

2. Intrati pe:
www.avocatnet.ro/content/cal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare sofia1975 sofia1975 la firma unde lucrez plata salariului se vireaza in card bancar.INtrebarea mea este:nu e nici o prevedere legala prin care obliga angajatorul sa arate ... (vezi toată discuția)
Contributii salariu+deducere personala pensionar gr.iii happytree happytree Buna ziua! Am un salariat pensionar gr.III, incadrat cu 4h/zi, si m-ar interesa daca beneficiaza de deducere personala la calculul impozitului pe salariu ... (vezi toată discuția)
Norma 2 ore cfgdr cfgdr Trebuie sa schimb la o angajata norma de la 8 ore pe zi la 2 ore pe zi. Norma de baza nu va mai fi la noi. Lucrez in Saga. Nu stiti (babeste intreb) ce ... (vezi toată discuția)