avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare credit si dobanzi
Discuție deschisă în Executare silită

Executare credit si dobanzi

Am contractat un credit pe societate pe care nu l-am mai putut plati.Acesta a fost pus pe executare.La creditul respectiv am gaj un spatiu si giranti persoane fizice.A fost pusa poprire asupra salariilor girantilor,imobilul vandut la a 3-a licitatie.La executor apar la plata cu o suma de 20.000RON iar la banca cu suma de 70.000.Creditul contractat a fost de 75.000 RON.Explicatia bancii si a executorului a fost pt acea diferenta ca nu s-au mai actualizat lunar titlurile executorii transmise catre mine pt ca ar fi fost anevoios.Va rog sa-mi spuneti cand ar fi trebuit sa stopeze banca dobanzile?Mentionez ca nu mi s-a acordat dreptul la esalonare rate,banca nu a cerut insolventa societatii,dobanzile la credit ,chiar daca a fost pus pe executare,au mers in continuare.Este normal ca banca sa incaseze in continuare dobanzi,penalitati si alte cheltuieli,executorul sa primeasca si el comisioane si eu sa raman la plata cu o valoare a datoriei la fel de mare ca in momentul contractarii creditului?Exista temei legal pentru o actiune in instanta astfel ca sumele incasate de banca sa mearga pe principal si nu pe dobanzi asa cum au facut ei?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 09:04, 24 Iunie 2013
Formulati o contestatie la executare si contactati un avocat din zona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant la un credit bancar maria51 maria51 sint girant la un credit bancar,titularul creditului a mai facut un credit la aceiasi banca dar cu gaj apartament.este corect ca banca sa opereze incasarea ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie pt. credit firma in insolventa carmenang carmenang Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Mama a girat o firma sa obtina un credit fiind girant. Creditul de 20000 ron a fost achitat aproape in ... (vezi toată discuția)
Girant marta.i marta.i Buna ziua! Sunt giranta la cineva care a plecat din tara, si nu mai plateste. Nu sunt singura, mai avea o giranta. Daca ajungem acolo ca trebuie platit cat ... (vezi toată discuția)