avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum recuperez un debit de la un cabinet individ de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum recuperez un debit de la un cabinet individ de medicina desfiintat

Buna ziua,
Un cabinet individ de medicina desfiintat imi datoreaza o suma de bani.Acesta se comporta ca o persoana fizica, adica pot trage la raspundere medicul ca persoana fizica, sau nu prea am castig de cauza?Nu mai apare la colegiul medicilor si chiar mi-a transmis ca acest cabinet nu mai exista.Si-a mutat sediul In franta.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara!sunt cadru militar mapn!am primit decizia de la bucuresti ... Liviu74 Liviu74 Buna seara!Sunt cadru militar MApN!Am primit decizia de la Bucuresti cu Apt Limitat cu 4 diagnostice Obezitate grad 1,Steatoza hepatica grad 3,Hipertensiune ... (vezi toată discuția)
Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară. Valentin Chirilă Valentin Chirilă Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o speță în care nu găsesc rezolvare. Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară, într-un dispensar ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost izbit foarte tare de gardul școlii, în pauză, și are clavicula ruptă în două locuri. cum ar trebui să procedez? monicaculic monicaculic Bună ziua. Spuneți mi , va rog cum trebuie sa procedez referitor la incidentul din curtea școlii. În pauză ,un elev de clasa a 5 a, a deranjat jocul unor ... (vezi toată discuția)