avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară.

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați într-o speță în care nu găsesc rezolvare. Vreau să deschid un cabinet stomatologic, la țară, într-un dispensar medical, iar primarul ne spune ca nu poate inchiria spatiul decat prin licitatie. La licitatie trebuie să participe doar entități juridice, întrucât spațiul nu se poate subînchiria ulterior dacă câștigi licitația pe persoana fizică. Cei din Colegiul Medicilor si de la DSP spun că nu se poate da aviz de functionare a cabinetului decât dacă se face dovada deținerii spațiului. Vă rog, dacă vedeți o ieșire din această situatie, sa mă ajutați cu un raspuns! Vă mulțumesc anticipat pentru toate raspunsurile!
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:53, 21 Februarie 2022
Va inregistrati mai intai ca entitate juridica cu sediul social la adresa din buletin dar fara activitate la sediul social. Apoi participati la licitate cu aceasta entitate juridica si daca castigati licitatia, va inregistrati acolo la adresa spatiului un punct de lucru cu activitatea de cabinet stomatologic pentru care solicitati acele avize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 68/2008 anadent anadent As dori conform ordonantei 68/2008 sa cumpar un spatiu intr-un dispensar medical dintr-o comuna; acest dispensar beneficiaza de 2 spatii, unul pentru medicul ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)