avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... in 1050 am cumparat un teren" loc de casa in vatra ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

in 1050 am cumparat un teren" loc de casa in vatra satului"

in 1950 am cumparat un teren .in actul de cumparare este specificat LOC DE CASA IN VATRA SATULUI. in 1991 am facut cerere de reconstituire a dreptului de proprietate. mi-au emis o adeverinta cu o suprafata mai mica.ulterior au fost oligati tinand cont de registrul agricol din 1959 sa revina dar mi-au diminuat suprafata de vie altoita. m-am judecat cu comisia locala . instanta a acceptat in final la propunerea comisiei sa primesc suprafata de vie in actiuni la o societate comerciala a statului,fost IAS .bine inteles ca material nu am primit nimic.dupa 2 ani acea societate s-a dizolvat.fara stirea mea m-au emis un titlu de proprietate prin 2002 cam la 1 an de la desfiintarea fostului IASpefostul teritoriu al acestuia cu tot vie.aproape in fiecare an am facut cereri la comisia locala sa accepte anularea titlului de proprietate,si punerea in posesie pe amplasamentul din actul de vanzare-cumparare lucru pe care nu-l agreaza.mentionez ca pe terenul revendicat este tot vie .pe terenul revendicat sigur nu este emis titlu de proprietate unei alte persoane dar este exploatat de cineva.ma gandesc sa actionez in justitie.cunosc din experienta altor persoane ca in litigiile cu primaria in cele mai multe cazuri pierzi cu succes.intrebare punand raul inainte:dupa parcurgerea etapelor in tara ar fi posibilitati de castigare la cedo pe ideia ca imi este incalcat dreptul de proprietate?raman indatorat pt. indrumare.
Cel mai recent răspuns: Claudiu Druia , Consilier juridic 17:56, 16 Martie 2009
In 2002, la emiterea titlului de proprietate, cine a semnat procesul-verbal de punere in posesie?
Daca l-ati semnat, inseamna ca ati fost de acord cu noul amplasament si nu mai aveti nicio sansa. Daca insa nu (si puteti face proba in instanta) atunci aveti sanse foarte bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde greseste primaria si cum pot cotracara?am nevoie de mare ajutor.am ajuns prea departe pt. a-mi mai lua aparator criss_2009 criss_2009 Am chemat in 2008, in judecata pentru un teren \"loc de casa aflat in vatra satului\"cumparat de parintii mei in1950 cerand anularea titlului de proprietate ... (vezi toată discuția)
Rog indrumare de specialitate. joi am proces georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate se poate contesta cu succes in justitie daca s-au depasit trei ani de la emitere sau inmanare? craciun jean craciun jean Am chemat in 2008, in judecata pentru un teren \"loc de casa aflat in vatra satului\"cumparat de parintii mei in1950 cerand anularea titlului de proprietate ... (vezi toată discuția)