avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata-nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata-nedeterminata

Buna ziua.Daca am un angajat cu un contract de munca pe o perioada determinata de 2 ani , ii pot face contract de munca pe perioada nedeterminata chiar daca acei 2 ani nu au trecut , sau trebuie sa astept?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 25 Iunie 2013
Buna dimineata ! Puteti inceta contractul in vigoare cu acordul partilor art. 55 lit. b Codul Muncii iar apoi sa intocmiti un alt c.i.m. cu durata nedeterminata sau se poate modifica durata contractului printr-un act aditional
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
IGHI, utilizator
Se poate modiifca durata c.i.m. inainte de expirarea duratei pentru care s-a incheiat c.i.m. In acest sens, se va intocmi un act aditional de modificarea duratei c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata Radu Aura Radu Aura Rog lamuriri pentru urmatoarea speta: CIM-ul pe perioada determinata a unui salariat va expira la data de 25.10.2013 dupa 36 luni. Se poate incheia un alt ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinaa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Un CIM pe perioada determinata poate fi modificat in CIM pe perioada nedeterminata prin act aditional de la data expirarii respectivului CIM sau ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractului pe perioada determinata dijmarescu dijmarescu Buna, Codul muncii prevede posiblitatea prelungirii contractului individual de munca (C.I.M) pe durata determinata dupa expirarea termenului initial, cu ... (vezi toată discuția)