Paula Tudor 
	    	Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI

Paula Tudor 
	    	Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI	    

Paula Tudor, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI
 Paula Tudor, Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 	
			 ContSters267464 
	    	Utilizator

ContSters267464 
	    	Utilizator	    

ContSters267464, utilizator
 ContSters267464, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Bubuka	                   

Cumparare teren la comun
Salutare,
Doresc sa cumpara o parcela de teren  de 500 mp. Vanzatorul are 1500 mp  si nu vrea sa vanda parcele de 500 mp ca sa ... (vezi toată discuția)
	                    Bubuka	                   

Cumparare teren la comun
Salutare,
Doresc sa cumpara o parcela de teren  de 500 mp. Vanzatorul are 1500 mp  si nu vrea sa vanda parcele de 500 mp ca sa ... (vezi toată discuția)

flavius75	                   

Sunt un mare necunoscator si intentionez sa cumpar un teren. Vanzatorul initial si-a lotizat terenul in 14 parcele: 13 le-a vandut si lotul 14 l-a declarat ... (vezi toată discuția)
	                    flavius75	                   

Sunt un mare necunoscator si intentionez sa cumpar un teren. Vanzatorul initial si-a lotizat terenul in 14 parcele: 13 le-a vandut si lotul 14 l-a declarat ... (vezi toată discuția)

AC	                   

Buna ziua! Am cumparat in 2005 un teren  intravilan, am construit casa si acum asteptam cu mare alai astfaltarea:). Numai ca strada  este privata. Suntem 8 ... (vezi toată discuția)
	                    AC	                   

Buna ziua! Am cumparat in 2005 un teren  intravilan, am construit casa si acum asteptam cu mare alai astfaltarea:). Numai ca strada  este privata. Suntem 8 ... (vezi toată discuția)