avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene cultivare lavanda
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene cultivare lavanda

Buna, As dori sa cultiv pe un teren pe care am uzu-fruct lavanda si sa accesez pentru asta fonduri europene dar nu stiu cum sa o fac si ce mi-ar trebui mai exact. Mentionez ca nu am studii de profil.
Merci,
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:41, 26 Iunie 2013
Daca activitatea dvs se reduce doar la cultivarea lavandei, pentru finantare aveti nevoie de min. 12 ha . Aceasta suprafata trebuie sa fie inregistrata pe numele dvs., la Apia cu maxim 12 luni inainte de depunerea cererii de finantare si trebuie sa aveti sub 40 de ani.
Cititi detalii aici:
[ link extern ] /
Va puteti pregati din timp pentru sesiunea urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren necesar pt accesare fonduri europene (cultura de lavanda) gabriela_cr gabriela_cr Buna ziua. Am tot citit despre accesare fondurilor europene, despre masura 112 si 121, dar tot nu sunt lamurita. Care este suprafta minima de teren pe care se ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda neluvot2008 neluvot2008 buna ziua,as dori sa stiu daca pentru infiintarea unei culturi de lavanda pot accesa fonduri europene nerambursabile.Mentionez ca am in proprietate o suprafata ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - lavanda CristinelI CristinelI Buna seara! As dori sa aflu mai multe detalii concrete despre masura 112 pentru instalarea tinerilor fermieri. Am tot citit pe internet, dar este putin cam ... (vezi toată discuția)