avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost agresata fizic si am nevoie de un sfat !!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost agresata fizic si am nevoie de un sfat !!!!

Buna ziua sunt impreuna cu sotul meu de 6 ani iar de 5 ani locuim impreuna cu mama sa de care am fost agresata fizic in urma cu 30 de zile(mentionez ca nu este prima data cand sunt agresata fizic si nu numai dar este prima data cand am mers sa-mi fac un certificat medico-legal).
As vrea ca maine sa merg sa depun o plangere deoarece imi va expira termenul in care pot face acest lucru dar am nevoie de un sfat competent in legatura cu ceea ce ar fi mai bine sa fac.
Bineinteles ca sotul NU este de acord dar este o situatie critica si trebuie solutionata cumva deoarece traiesc sub aceasta tensiune de ani si mai nou trebuie sa-mi supun si fetita (care devine constienta) la aceste fapte care lasa urme.
As vrea sa stiu daca pot cere o expertiza medicala deoarece am inteles de la bunica sotului ca fiica dansei a avut probleme psihice in urma carora i s-au aplicat si cateva tratamente.Va rog sa nu-mi ocoliti mesajul .
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra !
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2013
o_simpla_fata, utilizator
Plangere penala impotriva socrului? O sa fie o cercetare , poate o urmarire si daca nu v-a lovit si nu aveti certificat medico - legal si zile de ingrijiri o sa se dea SUP . Pe ce sa il condamne ? Pentru vorbele spuse la nervi ? Pt scandal primeste amenda ! Daca se ajunge in instanta poate primi o amenda penala . Nu va fi considerat pericol public iar dumneavoastra puteti fi acuzat ca l-ati intarat si de aceea ati mers si cu camera video.Dar va dura cam un an si ceva toata distractia ! Si probabil va trebui sa aveti si avocat !Decat sa aveti probleme cu el , nu mergeti in curtea si casa lui ! Asa evitati problemele!
E putin complicat insa faptele raman, Copilul meu este acolo (eroare judiciara) asa ca sunt obligat sa merg acolo.
De lovit m-a lovit e o inegistrare de 3 minute cu : adu-ti martori , te omor s.a.m.d. Astept si eu ca omul sa vad de se misca ceva in tara asta
Va puteti adresa si Serviciului de asistenta sociala din cadrul primariei pentru o ancheta sociala si cu plangere la parchet in cel mai scurt timp.
kyrakyra_65

Intradevar soacra are pana in 60 de ani.

Trebuie sa va contrazic , nu ii folosim casa , ii folosim terenul care si daca ar fi cum spuneti dvs sa fie cumparat fara bani fizici va garantez ca de cand stau eu aici adica de 5 ani si ceva i-a fost platit si rasplatit deoarece dansa nu contribuie la plata utilitatilor (apa , curent , gaze , gunoi, impozit , etc)desi munceste plus ca casei in care locuieste i s-au adus imbunatatiri pe bani mei si ai sotului si cand spun imbunatatiri ma refer la : termopane, tabla ,izolarea casei, apa curenta si canalizare .

Intradevar nu ne suporta , nu ne-a suportat niciodata si tocmai de aceea nu trebuia sa-i vanda sotului teren iar sotul care a patimit muuuulte din cauza ei si pentru ea nu trebuia sa construiasca aici......Acum faptele sunt consumate si nu mi se pare corect sa fi muncit ani eu si sotul ca mai apoi sa-mi parasesc locuinta. Trebuia sa ne spuna de la inceput asa investeam in casa parintilor mei (care nici macar nu locuiesc in tara).
Pe ea o deranjeaza foarte tare ca nu i se mai permite accesul aici pentru ca nu mai avem de ce .



@ victor_teodorescu

Stiu ca nu voi face aproape nimic(eventual o amenda) tocmai de aceea am intrat aici sa cer o parere specializata care sa-mi confirme ca nu am ce face decat sa mai accept 5-7 batai si apoi sa fiu tot eu vinovata ca nu am luat atitudine .

Ultima modificare: Duminică, 7 Iulie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie, acuzatii neadevarate... bondimarinela bondimarinela sotul meu este dat la parchet ptr interdictie,din acuzatiile care i se aduc nu sunt adevarate,trebuie sa faca testul ptr discernamant,am acceptat pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)
Internarea nevoluntara a unui alcoolic diana_mm27 diana_mm27 Buna ziua! Ma intereseaza care sunt conditiile unei internari nevoluntare a unui alcoolic, respectiv tata, intrucat acesta nu este deacord sa mearga benevol la ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica si verbala ContSters176974 ContSters176974 azi am fost agresata de o femeie la care am stat in chirie in perioada martie-iulie 2010.m-am intalnit intamplator in parc cu ea in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)