avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri PFA - traduceri
Discuție deschisă în Traduceri

PFA - traduceri

Bună ziua,

În situaţia în care am un certificat de traducător emis de Ministerul Culturii, pot înfiinţa un PFA, şi care sunt documentele şi paşii de urmat în acest scop?
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 16:55, 3 Iulie 2013
Spuneti-ne pentru ce domeniu vi s-a eliberat certificatul si daca este si pentru traducere si pentru retroversiune.
L.C.
Traducere, limba germana, domeniul tehnic.
Puteti sa infiintati PFA in baza Ordonantei de Urgenta nr. 44/2008 ca traducator dar veti putea traduce doar dintr-o limba in cealalta nu si invers. Acest detaliu destul de important va fi lamurit la momentul deschiderii PFA. Poate pana la infiintarea PFA obtineti si certificatul pentru retroversiune.
Documente necesare si procedura de urmat o gasiti pe site-ul ONRC:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat DASY DASY As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate? (vezi toată discuția)
Autorizare traducator tehnic libra_y2005 libra_y2005 Ce acte si ce proceduri trebuie (facute/indeplinite ) pentru a deveni persoana autorizata - ca traducator in domeniul tehnic. Mentiune- sunt cadru ... (vezi toată discuția)
Certificat de traducător obținut în anul 1980 teologul teologul Soția mea este traducător pentru limbile franceză, italiană și engleză; a obținut această calificare pe baza unui examen destul de dificil, în anul ... (vezi toată discuția)