avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POSTULUI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POSTULUI

BUNA,AS DORI SI EU DACA SE POATE FISA POSTULUI PENTRU DRUJBIST,FASONATOR MECANIC,ING.SILVIC,TRACTORIST FORESTIER,CORHANITOR MECANIC
VA MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: victorkif , utilizator 19:47, 11 Martie 2009
Fisa postului reprezinta forma oficiala si legala a descrierii si specificatiei postului, anexa a contractului individual de munca.
Pentru intocmirea fisei de post , in practica de specialitate se efectueaza procedura analizei postului din care deriva fisa de post.

V-as recomanda sa nu mai incurajati "copierea" fiselor de post fara o minima analiza a postului. Riscati sa impovarati angajatii cu diverse atributii care nu au nici o tangenta cu activitatea si munca in sine efectuata de acestia.
Colaborati cu un specialist in resurse umane in sensul acesta daca nu va descurcati.
multumesc de ajutorul oferit ,:((:((. :stunned:
cine ma poate ajuta cu o fisa a postului pt director fabrica de mezeluri??????????? va rog mult...am nevoie urgenta de ea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului ovimihu ovimihu BUNA,AS DORI SI EU DACA SE POATE FISA POSTULUI PENTRU DRUJBIST,FASONATOR MECANIC,ING.SILVIC,TRACTORIST FORESTIER,CORHANITOR MECANIC,TAFIST,MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in acte (fisa post, ccm) paria paria In urma cu 1,5 ani m-am angajat la o societate privata unde am semnat doar CIM si, in iulie ac ROI. Acuma... in urma cu cateva zile mi s-a adus spre semnare ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)