avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de succesiune

Mama mea a decedat si as vrea sa deschid o taxa de succesiune . problema este ca sora mea si-a insusit toate actele mamei ( titlu de
proprietate , certificat de deces etc ) si eu nu pot deschide taxa fara aceste acte.
Am fost la primarie si m-au trimis la monitorul oficial sa dobandesc un duplicat dupa titlul de proprietate. dar nici acolo nu pot sa ma duc
doar cu actele mele. Ce ar trebuii sa fac sa descur lucrurile? Nu ar trebuii primaria sa imi elibereze un duplicat dupa certificatul de deces? Pot sa deschid taxa de succesiune doar cu certificatul de deces( daca il pot dobandi)? Multimesc mult!#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:27, 26 Iunie 2013
Buna ziua,
Daca sora nu doreste dezbaterea succesiunii va trebui sa va adresati instantei.
Solicitati ca instanta sa dispuna obligarea sorei la a prezenta actele de care faceti vorbire sau solicitati instantei emiterea unei adrese catre primarie pentru ca aceasta sa transmita instantei actele necesare.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, drept de proprietate Constantin-Sinel MARIN Constantin-Sinel MARIN Buna ziua! As dori sa ma indrumati si pe mine cu relatarea pasilor care ar fi de facut pentru intrarea in posesie a unei parcele de pamant mostinere de la ... (vezi toată discuția)
Termen succesiune Viorel52 Viorel52 Buna seara.Problema este in felul urmator: tatal meu a decedat in 1968,mama in 1983.Mostenitori fiind eu si sora mea.Dupa moartea mamei,in 1984 am facut ... (vezi toată discuția)
Cote mostenire stelicad stelicad Tatal meu de 74 da ani vrea sa se racasatoreasca. El are o casuta pe un teren pe care eu l-am primit prin cedare de la un prieten al meu care este stabilit in ... (vezi toată discuția)