avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte la divortul prin acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte la divortul prin acord

Buna ziua,am depus actele pentru un divort prin acord si anume:certificatul de casatorie,certificatele de nastere ale copiilor,taxa de timbru si timbrul judiciar dar am auzit di anumite surse ca pentru stabilirea pensiei de intretinere pentru copii ce o va plati tatal ar fi nevoie de adeverinta de salar de la locul de munca.As mai putea depune la dosar aceasta adeverinta tinind cont de faptul ca s-a stabilit data pentru proces pentru 14.08.2013.E nevoie si de adeverinta de la locul meu de munca? Ar fi posibil sa se amane cauza din acest motiv?
Ultima modificare: Joi, 27 Iunie 2013
rozaliaersek, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:09, 27 Iunie 2013
Adeverinta de la locul de munca al tatalui. Adeverinta de la dvs depuneti doar daca cere instanta.
Daca solicitati ambii ca locuinta minorilor sa fie la dv., atunci numai adeverinta privind venitul sotului.
Depuneti oricand pana la termen, inclusiv in ziua cu pricina. Daca sunteti de acord pe toate capetele de cerere, nu se amana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort taleamihaela taleamihaela care sunt pasii care trebuie sa ii urmez pentru a intenta un divort (vezi toată discuția)
Divort anairam2807 anairam2807 cum se poate divorta la notar prin cea mai simpla cale si cea mai ieftina pentru a nu mai avea grad de rudenie cu sotul deoarece am probleme la serviciu. (vezi toată discuția)
Model cerere divort noul cod civil nut nut Buna seara, Sunt casatorit de 20 de ani si avem o fetita de 16 ani.In urma unor imprejurari nefericite am ajuns la concluzia ca trebuie sa divortam.Am hotarat ... (vezi toată discuția)