avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor nastere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor nastere copil

Buna ziua.

Va rog sa-mi spuneti daca angajatii MAI beneficiaza de ajutoarele prevazute in contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 si ma refer aici la art 51 lit. c

ART.51. - În afară de ajutoarele prevăzute de lege, la care au dreptul, salariaţii vor beneficia şi de următoarele ajutoare:

c) un salariu mediu pe unitate, plătit de aceasta mamei, pentru naşterea fiecarui copil; dacă mama nu este salariată, soţul acesteia beneficiază de plata unui salariu mediu pe unitate;

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 27 Iunie 2013
Acest CCMN nu este in vigoare. De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN.

Ajutorul de nastere se acorda numai daca este prevazut in c.i.m., in ccm aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca unic la nivel national Avasiloaie Avasiloaie Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 20112014 , Art. 51, lit c). Art. 51: In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate,pentru nasterea fiecarui copil nogti nogti Buna ziua, Va rog ajutati-ma si pe mine. Vreau sa stiu daca dupa CCMUNN 2011-2014 mai este valabil acest articol (art. 51, lit. C): de a se acorda un salariu ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca ghermanalberto ghermanalberto va rog sa ma ajutati intr-o problema. lucrez in ministerul de interne, politia de frontiera si as vrea sa stiu daca mai este in vigoare contractul colectiv de ... (vezi toată discuția)