avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu mediu pe unitate,pentru nasterea fiecarui copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu mediu pe unitate,pentru nasterea fiecarui copil

Buna ziua,
Va rog ajutati-ma si pe mine. Vreau sa stiu daca dupa CCMUNN 2011-2014 mai este valabil acest articol (art. 51, lit. C): de a se acorda un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:33, 8 Ianuarie 2012
Acest CCMN nici nu este in vigoare .... de la 01.01.2011 nu mai exista Contract colectiv de munca la nivel national ... prin urmare, acordarea acestul ajutor de nastere se poate face numai daca este prevazut in ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia...

In lipsa unor astfel de dispozitii, ramane la latitudinea angajatorului daca va ofera sau nu un astfel de ajutor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor nastere copil eionela eionela Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca angajatii MAI beneficiaza de ajutoarele prevazute in contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 si ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie nastere copil ing_matza ing_matza Am citit in ccm la nivel national ca la nasterea fiecarui copil mama daca este angajata poate primi de la angajator o indemnizatie egala cu un salariu mediu la ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 andreeaserban andreeaserban Buna ziua,as dori sa stiu daca acesta a fost aprobat si publicat in Monitorul oficial al Romaniei si daca nu in anul 2011 ce fel de contract au aplicat firmele? (vezi toată discuția)