avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat apartament de la o persoana care are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat apartament de la o persoana care are credit in Italia

am cumparat un apartament de la cineva ,ulterior am aflat ca a facut credit in italia.specific ca la cadastru nu apare ca ipotecat.pot avea probleme?stima.
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 15:37, 27 Iunie 2013
atata vreme cat nu exista o interdictie de instrainare nu aveti de ce sa va faceti probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere = instrainare??? MalyS MalyS Vreau sa stiu, va rog, daca interdictia de instrainare a unui imobil include si interdictia de inchiriere a acestuia. Va multumesc (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ipotecat crisselena crisselena buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: am cumparat un apartament cu credit la banca pe 30 de ani, garantat cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament achizitionat prin "prima casa" nicoles23 nicoles23 Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii as putea vinde un apartament cumparat prin programul prima casa? Ma gandeam ca daca cumparatorul are banii ... (vezi toată discuția)