Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Buna seara. Am castigat in instanta reintegrarea pe post in urma concedierii abuzive si plata salariilor retroactive dar firma a intrat in insolventa. M-am adresat unui executor judecatoresc dar acesta a spus ca in perioada insolventei executarea judecatoreasca se suspenda. Am luat legatura cu administratorul judiciar, m-am inscris la masa credala(am fost inscris in fruntea listei fiind creanta salariala) , s-a aprobat si asa zisul plan de reorganizare iar administratorul judiciar spune ca mi-au fost platite o parte din creante prin mandat postal, desi eu nu am primit nici un ban. Nu mai inteleg, cine face platile la o firma in insolventa ? Administratorul firmei sau administratorul judiciar ? Ce rol are fiecare dintre ei ?Am senzatia ca sunt pasat dintr-o parte in alta si sunt " dus cu zaharelul'
Insolventa
Marinelag
Buna ziua,
Pot actiona in judecata o societate care se afla in insolventa pentru neplata unei facturi emise dupa intrarea respectivei societati in insolventa? ... (vezi toată discuția)