De principiu, depinde ce ati furat. Daca ati furat un automobil exista interdictie si depinde cat timp a trecut de la hotararea de condamnare.
vedeti art. 54 si urmat. din regulamentul de aplicare a OUG195/2002 coroborat cu art. 24 si 103 din Ordonanta.
Atunci un avocat trebuie sa vada exact hotararea prin care ati fost condamnat.
succes
av. Ileana Schwarz
Nu va suparati pe mine, dar incercati sa nu mai ..spargeti masini.Mi-am gasit si eu masina " sparta" si este extrem de neplacut sa constati cu frustrare ca nu poti sa faci nimic.Mi s-a "luat" un receiver de GPS care nu costa decat vreo 5 euro...noroc ca aveam asigurare ca altfel ma costa geamul vreo 300 EURO.Ganditi-va de doua ori inainte de a mai face astfel de gesturi.Zic si eu, poate totusi ne mai schimbam si noi.
Si acum de ce v-ati suparat?
Nici razbunarea nu era o solutie...ca tot "spart " se numeste si nici "statul de 6" nu e o scuza.
Repet, nu trebuie sa va suparati, eu nu sunt aici sa va judec. Ma bucur ca ati avut totusi o reactie, semn ca va ganditi si dvs. sa actionati mai intelept la o eventuala data viitoare.Fapta in sine poate ca a fost savarsita din teribilism dar consecintele sunt grave, e pacat sa le suportati si sa va complicati viata inutil dintr-o prostie.
cititi articolele indicate si veti gasi raspunsul.
Mandat 29 zile
clucerescu
buna ziua. O functionara de la real hypermarket serviciu clienti i a spus prietenului meu ca si a uitat cheia de la masina.Acesta crezand ca este a lui s a ... (vezi toată discuția)