avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrul fara contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrul fara contract

Buna ziua am o intrebare pentru dumneavoastra ,lucrez ca sofer personal fara contract ce pot pati daca sunt oprit de politie ,arr,isctr,sau alte institutii de control ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 30 Iunie 2013
Dar nu ar fi mai simplu sa lucrati cu contract de munca? Mai nou, pe centura Bucurestiului se fac controale cu echipe mixte de la Politie, ARR, ITM si in acest caz sansele de amenda cresc.
Controalele sunet pentru masinile de mare tonaj , nu si pentru autoturisme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot denunta pe cineva care foloseste munca la negru sarut sarut cum pot denunta o persoana care nu plateste oamenii la munca si se lucra la negru (vezi toată discuția)
Itm deseu deseu constituie contraventie implicare unui membru de familie in activitatea firmei.Membru de familie nu este platit pentru ca isi ajuta parinti Poate fi amendata ... (vezi toată discuția)
Contract de munca sor_ile sor_ile Buna ziua ! Fac contabilitate primara de cateva luni pentru o firma de fast food dar inca nu mi-au facut contract de munca. Intrebarea mea este: daca vine ... (vezi toată discuția)