avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL pentru vanzare produse naturiste
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL pentru vanzare produse naturiste

Va rog sa-mi spuneti care sunt codurile CAEN cele mai potrivite pentru un srl existent prin care se doreste vanzarea de produse naturiste.Ma intereseaza daca este nevoie de angajarea unui asistent de farmacie sau farmacist, nefiind vorba de farmacie sau drogherie.Produsele care se vor vinde sunt tincturi, extracte,uleiuri esentiale produse cosmetice din plante, ceaiuri, deci suplimente naturale.As dori sa stiu de asemenea, care sunt formele de colaborare (contract sau alte forme), care se inchie cu distribuitorul de produse naturiste si cum poate fi contactat (telefonic, prin fax, sau altele).Distribuitorul poate lasa in custodia magazinului marfa la care sa perceapa plata dupa ce acestea au fost vandute sau totul este la latitudinea lui?Ce taxe se percep pentru a functiona legal acest magazin?

Alte discuții în legătură

Srl cu activitate de comert cu ridicata alinedelea alinedelea Va rog sa aflu daca in cazul unui srl care vrea sa dezvolte activitatati de \'\'drogherie\'\':si anume :4621 comert cu ridicata al cerealelor, ... (vezi toată discuția)
Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen produse gen plafar danmarianpopescu danmarianpopescu Ce coduri CAEN trebuiesc puse pentru un magazin gen plafar(ceaiuri, remedii, tincturi,etc.)Din cate am vazut difera de la judet la judet. (vezi toată discuția)