avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... introducerea unei noi cereri de chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

introducerea unei noi cereri de chemare in judecata

Exista posibilitatea introducerii unei noi actiuni daca precedenta a fost anulata pentru nerespectarea cerintei instantei de a depune copii dupa acte?
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 19:17, 29 Iunie 2013
Da, exista aceasta posibilitate , intrucat instanta nu a judecat fondul.
pot cere anexarea dosarului precedent pentru a nu mai traduce alte acte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Perimare contestatie la executare noul cod de procedura civila vlad99 vlad99 Buna seara. Am o problema la care sper sa ma ajutati sa gasesc o solutie. In fapt, in anul 2013 am promovat o contestatie la executare impotriva unui creditor ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare în judecatã anulatã pentru lipsa c.n.p. HoriaMaries HoriaMaries Un cetatean german formuleaza o cerere de chemare in judecata la un Tribunal din Romania. In cerere trebuie mentionat CNP (Cod numeric personal). Cetateanul ... (vezi toată discuția)