avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort, admisibilitate convorbiri messenger ca proba
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort, admisibilitate convorbiri messenger ca proba

pot folosi ca proba la divort convorbirile de pe messenger intre sotie si amant. deoarece am unele banuieli.Cum se procedeaza si daca sunt legale aceste probe, sper ca nu le-au sters din istoric.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:26, 4 Iulie 2013
Stimat forumist,

Eu unul nu v-aș sfătui să folosiți corespondența soțului.

V-aș putea aduce argumente legale, dar prefer să vă arăt că, legat de scandalul Elodiei G, domnul CC se mai judecă încă, penal, pentru violarea secretului corespondenței.

Deci, precum v-am spus, legal nu văd că este.

Cu stimă.
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
andreigrigoriu, moderator
Si eu cred la fel.
Pe loguri nu apare cine era la calculator, putea fi ea, puteati fi dvs., putea fi un amic de-al dvs. pus sa produca informatii false pentru a castiga procesul, etc. Messengerul trebuia setat sa pastreze logurile pe calculator, iar de cativa ani de zile Yahoo! Messenger nu mai pastreaza logurile pe calculator, ci pe serverele Yahoo!
Daca doriti sa divortati , divortati pur si simplu !Nu conteaza ca va inseala sau nu ! Puteti sa spuneti in cererea de divort ca nu va mai intelegeti , ca nu mai exista uniunea dintre voi , nu trebuie neaparat sa va insele . Daca va inseala trebuie sa demonstrati cu martori ! Puteti cere din vina ambilor sau din vina ei exclusiva ! Depinde ce doriti sa obtineti in urma divortului ! Nu conteaza la partaj din vina cui! Poate la custodia pt copii sau ceva despagubiri morale ( daca va inseala) ! ( nu stiu exact cum e in noul cod civil).Violarea corespondentei se pedepseste . Poate e o relatie doar virtuala! Aveti numai banuieli? Urmariti-o , desi ca sa divortati nu trebuie sa aveti motiv infidelitatea .
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2013
kyrakyra_65, utilizator
Oricum nu prea era mult de dovedit odata ce dv. le-ati vazut si totusi aveati doar banuieli.
Discutati cu sotia, vedeti care e situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Yahoo ca proba asatuka asatuka E vorba de un scandal, in urma caruia am suferit o vatamara corporala - 35 zile IML. Anumite persoone m-au acuzat ca am conversat nu stiu eu ce pe Yahoo! ... (vezi toată discuția)
Inregistrare conversatie messenger proba in proces divort Florentina_A Florentina_A Daca sotul este cel care cere desfacerea casatoriei, ce relevanta are o inregistrare a unei conversatii pe Messenger, in care sotia invita acasa un ... (vezi toată discuția)
Probe gross405 gross405 Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca in caz de divort pot depune ca probe copii ale convorbirilor pe messenger si pe alte saituri de socializare, ale sotiei ... (vezi toată discuția)