avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ne-am judecat cu persoana gresita. CE FACEM?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ne-am judecat cu persoana gresita. CE FACEM?

In urma cu 2 ani, fostul presedinte a dat in judecata "un restantier".... care acum cand a iesit decizia definitiva si am dus-o la executorul judecatoresc s-a dovedit a fi fiica proprietarului apartamentului

In concluzie ne-am judecat cu fiica si nu putem sa executam silit imobilul....

ce facem acum ca sa recuperam datoria la intretinere?? Datoria s-a dublat de acum 2 ani....
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:19, 1 Iulie 2013
Daca a locuit in imobil si fiica, executati-o prin poprire pe venituri. Nu veti putea executa imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de adjudecare apartament geo-vem geo-vem Buna ziua,va rog un sfat ,s-a vandut un ap. din scara blocului prin licitatie si a fost adjudecat de catre o persoana,in schimb fostul executat avea datorii la ... (vezi toată discuția)
Restante, executare daniela_c1969 daniela_c1969 Buna ziua Sunt presedinte la asociatia de proprietari si ma confrunt cu o problema. Am avut un vecin care a plecat din tara, a acumulat circa 14500 lei ... (vezi toată discuția)
Cine este obligat sa plateasca datoriile la intretinere ,proprietarul sau cel care are casa in folosinta? legal23 legal23 Sunt de 4 ani plecat din Bucuresti unde detin un apartament de 3 camere pe care l-am lasat spre folosinta fiicei mele proaspat casatorita. Nu am incheiat ... (vezi toată discuția)