avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Logo-uri Yahoo - cat timp sunt pastrate?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Logo-uri Yahoo - cat timp sunt pastrate?

Stii cineva, cat timp pastreaza firma Yahoo logurile ?
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
asatuka, utilizator
Sure they don't do that. Tocmai din cauza asta nu s-a dat legea aia cu stocarea datelor timp de 6 luni. La ce ar folosi adresa si data cand s-a dat un mail, de exemplu, daca lipseste continutul? Eu zic ca se folosesc si ceva metode de arhivare la care noi nu avem acces astfel incat sa le permita "luxul" de stocare... Eu daca am un fisier de 100KB care contine in jur de 100.000 de caractere il pot arhiva cu un utilitar de arhivare si il scot la 4 KB. Cat spatiu crezi ca ar ocupa 14000 de hdd? eu zic ca la un storage de 4U intra cam 24 de harduri.. deci ar trebui cam in jur de 291 de unitati de 4U, cred ....daca nu gresesc ca ar insemna cam 36 de rackuri de 32U... Ceea ce e sunt sigur ca ar intra lejer intr-un etaj al unei cladiri ;) Dar am cam deviat de la subiect.
In principiu pentru domnu asatuka cred ca ar fi mai bine sa nu lase yahoo-ul sa ii faca loguri, pentru linistea lui. Cel mai bine atunci cand instalati yahoo messenger, verificati in meniul de proprietati sa nu se faca log-uri, sa nu se salveze nimic. Default, din cate tin eu minte, ar trebui sa tina minte istoria conversatiilor pana la delogare. Totodata ar fi bine, sa nu tina adress book, asa nu ar trimite la cei din lista eventualele linkuri cu virusi pe care le poate accesa din greseala, gen "Uite ultima poza cu mine de la mare" etc. Iar cand acceseaza conturile de pe diferite site-uri unde are, cont, ar fi bine sa debifeze casuta cu tine minte numele sau tine minte parola. E mai sigur si ii va da mai putine batai de cap in viitor.
In cazul in care vrea sa poarte conversatii mai "sigure" poate folosi soft-ul simplite care cripteaza tot ce e trimis de pe calculatorul dansului, dar totodata si cel care receptioneaza mesajele de la dansul ar trebui sa foloseasca acelasi soft pentru decriptare.
Alt sfat ar fi... tot ce nu are fir se poate intercepta de orice foarte usor... tot ce are fir... se poate intercepta tot de orice... Iar comunicatiile in ziua de azi lasa cele mai frumoase urme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
Administrator de website, dat in judecata pentru postarea utilizatorilor fanitza fanitza Buna ziua, Acum cativa ani buni am inregistrat un domeniu pe internet cu intentia de a face un forum pe internet cu diverse discutii de electronica, ... (vezi toată discuția)
Detalii despre desfãsurarea examenului pentru obtinerea certificatului de traducãtor de la cppc ContSters24933 ContSters24933 Acum ceva timp am cautat si eu informatii despre examenul pentru obtinerea certificatului de traducator de la CPPC – Ministerul Culturii si Cultelor. Asa ... (vezi toată discuția)