ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

rata dobânzii aplicabile în cazul creditelor restante nu poate depăşi cu mai mult de două puncte procentuale rata dobânzii aplicate atunci când creditul nu înregistrează restanţă în cazul în care consumatorul sau soţul/soţia acestuia se află într-una din următoarele situaţii: şomaj, suferă o reducere drastică a salariului, deces.
 florenta_22 
	    	Utilizator

florenta_22 
	    	Utilizator	    

ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 AnWiEn	                   

Buna ziua, am luat un credit ipotecar in franci si un credit nevoi personale cu garantii ipotecare in euro, in anul 2008 pe o perioada de 25 ani de la defuncta ... (vezi toată discuția)
	                    AnWiEn	                   

Buna ziua, am luat un credit ipotecar in franci si un credit nevoi personale cu garantii ipotecare in euro, in anul 2008 pe o perioada de 25 ani de la defuncta ... (vezi toată discuția)

dianaduia	                   

Buna ziua
  ,Va rog respectos sa imi dati un sfat in legatura cu problema si anume:
In 2007 ,am facut un credit imobiliar  de 19500 euro la banca BCR,dupa ... (vezi toată discuția)
	                    dianaduia	                   

Buna ziua
  ,Va rog respectos sa imi dati un sfat in legatura cu problema si anume:
In 2007 ,am facut un credit imobiliar  de 19500 euro la banca BCR,dupa ... (vezi toată discuția)

alexandradian_a@yahoo.com	                   

Buna ziua, va rog ma poate sfatui cineva - cum pot obtine o diminuare a dobanzii in conditiile in care ulterior contractarii creditului am intrat in cic ... (vezi toată discuția)
	                    alexandradian_a@yahoo.com	                   

Buna ziua, va rog ma poate sfatui cineva - cum pot obtine o diminuare a dobanzii in conditiile in care ulterior contractarii creditului am intrat in cic ... (vezi toată discuția)