avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare - note contabile
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare - note contabile

Buna ziua

Am si eu o nelamurire .firma doreste sa achizitioneze din Bulgaria anumite materiale .Fiind stat european ,apare taxarea inversa ,adica nu deduc ,nu platesc .Va rog lamuriti-ma si pe mine cu notele contabile .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 15:05, 2 Iulie 2013
3xx-401
4426-4427
MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara autoturism second-hand simina_anca simina_anca O societate comerciala(platitoare de TVA si inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari) doreste sa achizitioneze un autoturism second-hand din ... (vezi toată discuția)
Procedura tva rat maria rat maria Buna ziua Lucrez la o firma privata care are un contract pentru acordarea unei finantari nerambursabile , pe programul POS CCE , la care TVA este ... (vezi toată discuția)