avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcularea unui concediu medical cu codul 14 ( tumora ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcularea unui concediu medical cu codul 14 ( tumora canceroasa)

Este vorba de tatal meu si as vrea sa stiu anumite detalii. Este angajat cu 4 ore, cu un salar de 350 Ron, pensionat de boala . A fost operat de neoplasm la colon si este in concediu medical cu codul 14. Ce salar ar trebui sa primeasca atat timp cat este in concediul medical ( 18 luni ) ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 13 Martie 2021
Deducerea personala din 2013 : 250 lei pentru salariatii care nu au persoane in intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical cod 01 si prenatal cod 08 pentru februarie 2013 denisimona denisimona Buna ziua, Va rog sa ma ajutati la calculul salariului net pentru luna februarie 2013. De la 1 pana pe 15 feb. 2013 (11 zile lucratoare) am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Valoarea maxima a salariului in concediu medical MariusBaciu MariusBaciu Buna ziua. Care este valoarea maxima a salariului pentru o persoana aflata o luna intreaga in concediu medical, pentru un salariu brut pentru care baza de ... (vezi toată discuția)
Calcularea concediului medical pentru neoplasm mamar mirela0108 mirela0108 Buna seara! Am o intrebare legata de calcularea concediului medical pentru neoplasm mamar cu plata 100%. Din ianuarie 2013 si ... (vezi toată discuția)