avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cont pentru pensie handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cont pentru pensie handicap

Buna seara,
Deoarece sunt persoana cu handicap accentuat, am o "pensie infima" pe cupon scrie "prestatie sociala in baza legii 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor pers cu handicap", sunt apt de munca si nu este nimeni acasa cand vine postasul.....sa aduca pensia si cuponul......Exista posibilitatea ca aceasta suma "simbolica" sa imi fie virata in cont ? Daca da cum trebuie sa procedez? Unde trebuie sa ma adresez, ce hartii trebuie sa fac?..... Si poate imi puteti spune si cu ce banca lucreaza Institutia in cauza.....pe cupon scrie DGASPC.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:05, 3 Iulie 2013
Din cate stiu de la o cunostiinta lucraza cu cec bank trebuie sa aveti cont acolo dati la dgaspc de care tineti contul dvs de la cec si ca atare vi se va vira in cotn acolo.
Va deschideti un cont la o banca agreata de DGASPC (mare atentie ca nu toate sectoarele lucreaza cu aceasi banci ) dupa care faceti o rerere la dgasepece unde depuneti si IBAN de la cont si ati rezolvat problema .
1. Trebuie sa va deschideti un cont la o banca si cu dovada ca ati descis contul va prezentati la DGASPC si faceti ncerere de virare a indemnizatiei in contul respectiv.

2. Cred ca puteti sa deschideti cont la orice banca dar nu strica sa intrebati si la DGASPC daca are vreo preferinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema ... ov001ci ov001ci Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema sa-si scoata pensia din Romania pina la moartea mamei de anul trecut. Am anuntat moartea mamei ... (vezi toată discuția)
Poprire fanny000 fanny000 Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am ... (vezi toată discuția)