avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Regimul activitatii sala sport finantata din fonduri ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Regimul activitatii sala sport finantata din fonduri guvernamentale

O sala de sport finantata din fonduri guvernamentale si nu numai, poate fi transformata de edilii administratiei publice locale in sala de nunti, in special pentru odraslele acestora ???
La fel de bine si Caminele culturale care numai activitati culturale nu fac, se incaseaza chirii pentru nunti organizate cu tot felul de ciorbari, aceste schimbari de destinatii a acestor imobile de miliarde sunt admise ??? Daca da , atunci trebuie desfintata cultura si sportul ?? sau facem tot un spectacol si o ciorba sau un meci si o tocanita..

Alte discuții în legătură

Venituri impozabile cultura cultura O asociatie de dezv. intercomunitara a fost infiintata cu scopul pt promovarea si dezv.potentialului, actiunilor  culturale intr-o zona, si exploatarea, ... (vezi toată discuția)
Investitorii nu sunt interesati deloc de cultura Talk Partners Talk Partners Recent am participat la o intrunire a antreprenorilor din Romania (o mica parte, evident!) si a unor posibili investitori. Intalnirea a fost facilitata de ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)