avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de calatorie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de calatorie

Prin acest tip de asigurare, in afara bonului fiscal de medicamente mai pot cere/ei imi pot acorda si alti bani ca si despagubiri?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 18:38, 3 Iulie 2013
In functie de riscurile asigurate din polita, poti primi despagubiri pentru interventii medicale, spitalizare, intarziere sau pierdere bagaje, cheltuieli cu repatrierea daca te intorci in pozitie orizontala, vizita rudelor la tine la spital, etc. totul depinde de ce riscuri iti asiguri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca in germania fasolica fasolica Buna seara! V-as ruga sa ma lamuriti in problema pe care o am !. Sotul meu a plecat la lucru in germania , cu contract de munca, in luna august pentru o ... (vezi toată discuția)
Spitalele deconteaza medicamentele cumparate de bolnavi? kissbogi kissbogi Sunt insarcinata in luna a 9. si am sange Rh-, in cazul in care copilul meu va avea sange Rh+ ar trebui sa primesc o injectie, care ar tebui sa fie gratuita, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)